Not known Factual Statements About ایمپلنت

اگر ایمپلنت کاملاً به استخوان جوش بخورد، عمر بالایی خواهد داشت. اگر استخوان به دلیل عفونت، شکستگی ریشه یا نداشتن دندان برای مدتی طولانی تحلیل رفته باشد، پیوند استخوان ضرورت پیدا می کند تا جراح بتواند ایمپلنت را در موقعیت مناسب قرار دهد و ایمپلنت کاملاً در استخوان قرار گیرد.

– بعلت اینکه از جنس آلیاژ تیتانیوم است هرگز پوسیده نمی شود

این استخوان بسیار متراکم بوده طوری که پیچش ایمپلنت درون آن به سختی انجام می شود. یس بنا بر این سایز حفره ایجاد شده باید نزدیک به سایز ایمپلنت باشد تا تنش بیش از حد بین فیکسچر ایمپلنت و استخوان وجود نداشته باشد .

 بطور کل درمان ایمپلنت دندان در صورتیکه به روش صحیح و علمی و با دانش و آگاهی کافی از آناتومی و موقعیت استخوان فک قرار داده شود هیچ گونه عارضه ای به دنبال نخواهد داشت.در روش ایمپلنت بدون جراحی عوارض درمان به شدت کم می شود .

دندانپزشک باید تصمیم بگیرد که آیا درمان ایمپلنتی را در مواقع پرخطر شروع می کند یا خیر، اما پس از تصمیم گیری در مورد پیشبرد، رضایت آگاهانه بیمار قبل از شروع درمان ضروری است.

پيشنهاد ما استفاده از چند پايه ايمپلنت با توجه به نظر دندانپزشک متخصص جهت ايجاد دندان ثابت می‌باشد.

جهت مطالعه بیشتر در مورد ایمپلنت فوری اینجا را کلیک کنید

آشنایی با تیپ های مختلف استخوان در حین کار یک امر تجربی است ما این تجربه را در حین بیرون آوردن دندان پیدا کرده ایم .

ثانیا با پوشاندن روی زخم با استفاده از بایومتریال مخصوص از تاثیر دود سیگار بر روی لخته جلوگیری نماییم.

این درمان کاشت دندان در عین همه مزایایی که دارد . اگر توسط پزشک غیر متخصص و ایمپلنت ناوارد و تجهیزات ابتدایی و عدم رعایت اصول استریلیزاسیون و برندهای درجه پایین انجام پذیرد .

تورم و التهاب متوسط بعد از کاشت دندان عادی است . اما اگر میزان تورم بیشتر شود می تواند علامتی برای شروع عفونت ایمپلنت دندان باشد. در صورت عدم درمان عفونت ایمپلنتهای دندانی ، می توان انتظار داشت که عفونت به سایر قسمت های دهان نیز منتقل شود .

این نوع استخوان هم از تراکم بالایی بر خوردار بوده و حفره بایستی به اندازه ایمپلنت ایجاد شود با این تفاوت که دریل آخر فقط در ناحیه کرست استخوان (قسمت فوقانی) وارد می شود تا ایمپلنت ثبات اولیه مناسبی داشته باشد.

بیماران با ریسک بالای بیماری پریودنتال (لثه) غالباً عدم موفقیت ایمپلنتهای دندانی را تجربه می کنند.

تنها در کسانی که این مشکل را دارند باید نکات زیر مراعات شود:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *